DIY’ing Tiger | Krea i vinterferien ❄

Bemærk at dette indlæg er sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen

Hvad er Flying Tiger Copenhagen?

Er det en slikbutik? En isenkræmmer? En fest forretning? En legetøjsbutik eller en hobby biks?

INGEN VED DET! 🙈

Men alle kender – Flying Tiger! 😁

 

Flying Tiger Copenhagen er det hele

På en gang!

Det er vores allesammens paraply pusher i regnvejr, vores gave pusher til fødselsdage, vores Yoga pusher til nytår, vores slik pusher om fredagen og vores hobby pusher på krea dage – alt det er Flying Tiger Copenhagen, for dig og for mig og for os allesammen!

 

Jeg har personligt selv, meget ofte overvejet vores forhold. Mit og butikkens! For det er desværre ikke sundt for min økonomi i længden, at vi ses så ofte som vi gør – det er en glidebane, hvis i forstår!

Men jeg har også tænkt virkelig seriøst over det hele, rigtig mange gange. Og jeg er nået frem til, at jeg jo på en måde også er med, til at holde liv i mange arbejdspladser -når jeg nu handler der så meget. Og vi er vel nogle, som skal holde hjulene igang, på det danske arbejdsmarked!

Så på en eller anden måde, ser jeg mig selv, som værende en betydningsfuld del af det danske erhvervsliv! Altså at jeg på den måde gør en god gerning, for det danske samfund 😊 og det er jeg i grunden rigtig stolt af!

 

Inspiration til vinterferien

I Flying Tiger Copenhagen – er der lige nu, super mange DIY produkter på hylderne. Og jeg syntes faktisk, at der hele tiden kommer nyt til. Det betyder jo så også, at jeg alt alt for tit, svinger et smut forbi -jeg skulle jo nødig gå glip af noget! 🙈

Til vores vinterferie, har jeg indkøbt den fedeste tegnemaskine, som min datter er super vild med. Jeg har også købt et scrapbog’s kit, noget tegnepapir, farvet karton og farvekridt, samt en 9 meter lang malebog – for mindre kan jo ikke rigtigt gøre det – vel?

Så skulle der ligesom også, være produkter nok til hele ugen 😁

 

Vær kreativ og lav din egen lyskæde 🌟

Det jeg holder af ved Flying Tiger’s DIY og krea produkter er, at de både er billige og rigtig gode i kvaliteten. Jeg må sige helt ærligt, at det er meget sjælden jeg oplever en up’ser, i lige netop krea sagerne.

Det er desuden også nemt, at opgraderer meget af Flying Tigers interiør, især hvis det skal have et lidt barnligt touch 🎭

 

Jeg har valgt, at lave en lyskæde med farvede kugler, om til en lyskæde med små bamser.

 

Alt hvad jeg har brugt er:

  • Lykæde til 60 kr.
  • Pompommer til 20 kr.
  • Selvklæbene øjne til en 10’er.

 

Alt i alt, har mit projekt kostet 90 kr. Og det er naturligvis forudsat, at du har batterier, limpatroner og en limpistol derhjemme – ellers finder du også det i butikken.

En super fin gave, til en kær lille ven!

Og det er nemt at gå til, hvis du bare følger denne fremgangsmåde:

  1. Varm din limpistol op.
  2. Sorter pompommer parvis i farver.
  3. Lim med limpistolen, en pompom på hver side af ledningen, på hver kugle.
  4. Pil filmen af de selvklæbende øjne og sæt dem på kuglen og tryk let, så de fæstner.
  5. Kom batterier i lyskæden.
  6. Pak den ind eller hæng den op på dit værelse. 

Var det ikke bare nemt?

Har du nogle nemme og gode krea tip, du gerne vil give videre – så smid et link til dit indlæg, i kommentarfeltet.

Hvis du har lyst til at se min og et par andre mødre’s test af Flying Tiger Copenhagen’ DIY produkter, så får du her, et direkte link til ➼ Momster Test

Hav en dejlig fredag og måske også vinterferie, hvis du er så heldig 💖

//Betina

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017