Det gælder ikke om at gøre det perfekt | Kreakassen

Bemærk at dette indlæg er sponsoreret af KREAKASSEN

Kreakassen – en hjælp til dig der gerne vil styrke dit barns kreativitet

Jeg har for nogle år tilbage, abonneret på Kreakassen til min datter og det var på alle måder et hit, fordi vi sammen fik fremstillet, en hel del skønne projekter.

Nu har jeg fået muligheden for at teste 3 måneder med KREAKASSEN DUO, sammen med min 2 børn, en dreng på næsten 5 og en pige på 9 år.

 

Visuelt er det bare møg lækkert

Og det gælder faktisk alt, lige fra den brune pap kasse som materialerne sendes i, logoet på æsken og indpakningen af materialerne, inde i æsken.

Jeg er sucker for lækker indpakning og jeg får fuldstændigt dækket mit lækkerhedsbehov, når jeg ser hvordan denne kasse er sammensat.

 

Silkepapiret der lækkert omfavner de 2 cellofanposer, med materialer af bedste kvalitet, er noget der fluks sender røde hjerter, ind i mit glade krea-hjerte 💕💕💕

 

Man kan sagtens tænke ud af KREAKASSEN!

Den første kasse vi har modtaget, indeholder 2 projekter.

  • Collage med løse dele – inspiration 3-6 år.
  • Robotterne kommer – inspiration 7-10 år.

 

Mine børn åbnede spændt, Kreakassen og hev straks et projekt til sig. Men det forløb altså ikke helt efter min plan – som var at følge planen! 😁😁😁

Altså at følge “opskriften”!

 

Emma ville ihvertfald ikke lave robotter, selvom projektet ellers var tiltænkt hendes alder! Og man skal absolut ikke begynde at argumenterer for, at piger sagtens kan lave robotter, klokken fire om eftermiddagen! 

 

Men Kreakassen er jo heldigvis ikke en løftet pegefinger, der siger at man ikke må ændre på tingene. Tværtimod!  Kreakassen er tiltænkt som et hjælpemiddel til, at sætte kreativiteten i gang 👏👏👏

 

Emma ville meget hellere pynte de små æsker, som skulle bruges til robotternes kroppe – for dem ville hun gerne bruge til sine øreringe!

Mathias ville bare gerne farvelægge det sorte karton, med de lækre gel-farver som fulgte med.  Senere tilføjede vi lidt piberensere, som han gerne ville sætte træ perler og spoler på.

Men det er altså tilladt, at tænke ud af Kreakassen – det må man godt 😉

 

Hvis du vil se nogle ret flotte robotter, lavet af materialerne fra en Kreakasse, så kan du klikke lige HER og se hvordan Christinas drenge løste den opgave 🤖 Jeg er imponeret 👍

 

Konceptet:

Kreakassens koncept er at du abonnerer på kreativitet og dermed får tilsendt, en kasse med projekter, 1 gang om måneden. Du kan abonnerer ligeså mange måneder det passer dig og du kan opsige dit abonnement, så nemt som ingenting.

 

Måske er du ikke speciel kreativ og opfindsom, men ønsker alligevel at dine børn, skal have muligheden for at klippe-klistre i det daglige?

 

Med Kreakassen skal du ikke tænke så meget på, om du har “dims og dut” i huset eller gode ideer i hovedet. Kreakassen indeholder alt hvad du skal bruge, med enkelte undtagelser, som de fleste ligger inde med – en saks, en pensel, en limstift osv. 🖍 ✂ 📐

 

Er det ikke noget du allerede har på lager i det lille hjem, er det også noget som Kreakassen har taget højde for.

Du kan nemlig købe BASISKASSEN som består, af de allermest nødvendige krea redskaber.

 

Så det er bare om at slukke for fjernsynet og tabletten og komme igang med at være kreativ. Det er godt for både finmotorikken, hjernen og ikke mindst for fantasien og fællesskabet i familien 😍

 Jeg ELSKER konceptet – og lad mig sige det således “hvorfor var det ikke mig, der fandt på det”.

 

Du finder også snart min anmeldelse af KREAKASSENMomster Test 👍

 

Har du nemt ved at være kreativ med dine børn, eller er det noget du ville ønske, i gjorde meget mere?

 

Dejlig fredags-knus ❤

//Betina

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017