3 ting jeg ville ønske mine børn aldrig havde sagt!

Børn siger så mange sjove ting

og jeg slipper sjældent igennem en dag med mine egne børn omkring mig, uden at de på en eller anden måde får sat gang i mine lattermuskler, på grund af sjove sætninger der smutter ud af deres lille uskyldige mund!

Som regel er det fjollede og opdigtede ord, som får mig til at trække på smilebåndet, men indimellem siger de noget, så ekstremt upassende, at jeg simpelthen bliver pinlig og lukker mine øjne i, i  håbet om, at et mirakel gør mig usynlig. Mest af alt, fordi der er andre mennesker til stede!

 

Små børn siger bare ting

Uden den fjerneste anelse om, hvad andre mennesker tænker om det de siger. For de har jo slet ikke udviklet noget filter omkring, hvad deres stakkels forældre eller andre for den sags skyld kan rumme, at de fortæller!

Ligesom dengang jeg for nogle år siden, var i Zoologisk have med familien og Emma fandt en (vel at mærke ubrugt) Tampax med indførings hylster, midt på jorden og spænede efter mig i fuld galop, imens hun viftede med den fundne Tampax og råbte så højt hun kunne:

Se mor!

Jeg har fundet sådan en lang en, du bruger til din tissekone!

Hvorfor mig! Hvorfor lige mig!!!
Lige der, kunne jeg godt ha’ kastet mig for løverne. Så æd mig dog!
 🙈

 

For ikke at nævne dengang, på (en meget fyldt) strand, hvor hun i forbavsende højt stemmeleje sagde: “Puha mor…har du slået en prut? og jeg flovt svarede NEJ – det er tang, her lugter af!”

Nej mor!

Det lugter præcist som dine prutter, det ER DIG der har slået en skid!

Og selvom det IKKE var mig, men tangen som lugtede fælt, kunne jeg godt ha’ gravet mig ned i sandet! Istedet lod jeg både solbriller og solhat, blive på – som en slags forklædning, nu hvor hun ligesom havde oplyst hele stranden om, at min indre odeur, måske ikke altid er lige frisk! 🙈

 

Eller hvad med, da jeg for nyligt var på camping med børnene og Mathias på fælles toilettet (for både mænd og kvinder) stolt, glad og meget højlydt siger:

Neeej mor, se lige min lort!

Den er næsten lige så stor, som den kæmpe, kæmpe, KÆMPESTORE lort du lavede i går!

Man ville så inderligt ha’ ønsket, at han havde stoppet sætningen, meget før 🙈
Istedet bliver man stående tilbage i båsen, til man er helt sikker på , at er ikke er et eneste menneske tilbage, så man lydløst og usynlig, kan snige sig væk derfra!

 

Men det er vel bare en del af det, at være mor eller far, tænker jeg. At man fra tid til anden, kommer ud for sådanne små situationer, man på alle mulige måder godt ville ha’ været foruden 🙈

Men engang vil vi grine af det. Er det ikke rigtigt?
Engang om mange mange år. I et andet liv – måske, vil vi grine.
Men KUN måske!

 

Hvad har dine børn sagt

Som har fået dig til, at ønske dig til verdens ende, af ren flovhed?

 

Fortsat god aften og god sommer
//Betina

2 comments / Add your comment below

  1. Oh no Viktoria 😂😂😂

   Og ja…der kan åbentbart, være meget derinde 😁😁😁

   Kram
   B

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017