Mine bedste sommer-skønheds tips – fra top til tå 🌞

Nu leger vi lige at jeg er skønheds blogger

I bedste Mascha Vang stil 👍👍👍

Meget muligt at vi ikke lige er på samme niveau, sådan rent skønhedsmæssigt, men tag ikke fejl af at mine 41 år, har givet mig et par trick eller 2 at hive op af sommerhatten 👒✨

Så nu hvor sommeren for alvor er igang, og i allesammen sikkert har brugt jeres formue, på en lækker rejse til Maldiverne, skal jeg ikke belaste jer med, at præsenterer jer for alt for dyre produkter.

Jeg er selv på SU hvilket kræver grundig overvejelse, hver eneste gang jeg skal købe en kaffe latte – altså egentlig ikke så meget om jeg skal købe den kaffe…

Mere om jeg skal have en chokoladecroissant med og bruge en hel 10´er ekstra, for at spare 8 kr. 😁😁😁

 

Indlægget er fuldkomment u-sponsoreret – jeg får altså ikke en rød reje, for at fortælle jer om det ene eller det andet produkt. Selvom jeg nu nok burde få et beskedent beløb, på en 3-4.000 kr. eller en rejse til Maldiverne, for al besværet, men lad nu det ligge!

 

Sommer-skønheds tips fra top til tå

Ja de skriver jo ikke sig selv – so here we go

 1.  Kender du det, når lårbasserne støder imod hinanden i sommervarmen?
  Det er jo det værste i verden, udover rosenkål!
  Normal har jeg brugt sådan nogle tynde silke shorts under mine kjoler, men seriøst… har du nogensinde følt dig pæn eller særlig sexet, i den slags? Nej vel?
  Så nu siger jeg det ligeud – det er slut nu, for fremover gør du som den kendte skønheds blogger Betina Klitfelt:  i fremtiden skal du smøre dine dejlige bløde inder-lårbasser, ind i Danatekt Intim barrierecreme fra apoteket og nyde at dine lår nu kan flagre frit forbi hinanden, uden at lave dybe brændemærker på din hud.
  Selv tak 👍
 2. Blodsprængninger på de blege stænger, fra knæene og ned?
  Jep jeg kender det alt for godt.
  2 graviditeter med 30 kg. i overvægt, har også sat sine spor på mine ben!
  Men med Panos Shimmering Oil får dine kedelige ben både fugt og farve, på en meget naturlig måde.
  Velbekommen 👍
 3. En ægte blondine som mig, er nødsaget til at bruge mascara og lidt farve på øjenbrynene, hvis ikke jeg skal skræmme livet af de andre strandgæster.
  Men hverken det ene eller det andet, kan klare en tur i bølgen blå eller for den sags skyld, en tur i en swimmingpool på maldiverne! Så derfor søde dejlige blegfis – smut lige en tur til frisøren og få farvet begge dele og er du heldig, holder det hele sommeren.
  Du vil blive så glad for det (og det vil de andre gæster på stranden også)!
  Så lidt min ven – der er flere fif i sommerhatten 👍
 4. Er du også lidt rødmosset i ansigtet?
  Så gør som mig…
  Forkæl på dit smukke fjæs og dæk ujævnhederne, med den nye lækre BB ansigts solcreme, med faktor 15 fra Matas det kommer du ikke til at fortryde ;O)
  Ingen årsag 👍
 5. Mit hår bliver som hø i sommersolen. Det bliver simpelthen så tørt og skriger efter fugt!
  Så længes du efter, at blive kaldt for guldlok (ligesom jeg) eller noget andet najs, vil jeg bare anbefale dig mit yndlings produkt Moroccanoil Treatment som i samme sekund det påføres dit hår, gør det blødt og lækkert. Og så er det bare ud i sommersolen med dig.
  Det var da bare så lidt 👍
 6. Lækre negle på fingre og fødder er ikke sådan at kimse af, men en professionel gelish kan være en kostbar affære – specielt for en ung (hmm hmm) studine på SU.
  Derfor anbefaler jeg, at du investerer i et startkit fra Le mini macaron så kan du nemlig selv lægge din helt egen lækre gel manicure i et snuptag, på både hænder og fødder. Virkelig en god opfindelse!
  Fra mig til dig 👍

 

Hvad er DIT bedste sommer-skønheds tip?

Fortæl fortæl…

Rigtig god weekend ❤
//Betina

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017