Valentinsdag – og min nye kæreste

Valentinsdag for nyskilte

Indrømmet – Valentinsdag er måske ikke ligefrem den fedeste dag, at åbne Instagram på når man som jeg, er næsten-nyskilt og ret ulykkelig – det meste af tiden.

Men med en skøn drømme-mand i sigte, kan det jo kun gå fremad…
Min nye kæreste er nemlig helt vild med Valentinsdag!

Ligesom han også er vild med jul, pinse, påske, fastelavn, mors dag, fars dag og Betina´s dag!

Han ELSKER nemlig dage, hvor man (som han selv siger) liiiige ta´r sig selv i nakken og siger “come on kammerat” du kan jo godt gamle dreng – og hun (som jo er mig) er det hele værd og mere til, og du ved hvor glad hun bliver!  Helt uden at han forventer så meget som et lille bitte blæs retur, for sin store indsats over, at vise hvor meget han holder af mig.

Min nye kæreste har selvtillid og lækkert hår!

Og hans krop er fantastisk, brun og fast. Selvom han er så lækker som han er -og guuuude smuk, så er han fuldkommen ligeglad med min appelsinhud på numsen, mine hængende underarme og mine mellemrum imellem tænderne. Og små bløde bryster, tænder ham seriøst for vildt!

Jeg får altid lov at være lille ske og når han elsker med mig, så kommer jeg gerne en to-tre gange i streg – uden at røre en finger! Han er bare så vild med mig at jeg slet ikke kan få armene ned.

Naturligvis gør jeg også noget for ham, men det er ikke på den der “noget for noget” agtige måde. Forleden arrangerede jeg en romantisk picnic i Botanisk have, med varme tæpper og champagne, og jeg forventede absolut intet retur. Ikke så meget som en lille bitte orgasme!

Der er så vidunderligt at møde en mand, som bare har lyst til helt de samme ting som jeg.
Jo jo bevares! Vi laver da også vores eget og vi deler ikke alle interesser. Men det meste er vi fælles om at syntes om.

Min nye kæreste har egen vogn…

Altså ikke noget fancy´t eller sådan. Knap 6 meter lang, men det er jo heller ikke meget når der både skal være plads til sofagruppe og køjesenge, eget køkken og bad!

Siden jeg var en lille pige har jeg camperet med min familie, år efter år, efter år, efter år. Og jeg blev særlig og helt oprigtig glad, da min nye kæreste viste mig sin flotte Münsterland Siesta.

Nu skal mine dejlige unger fan-fise-mig se Danmark fra Lars tyndskids marker  – det bliver helt fantastisk. Vi starter i Hornbæk med minigolf og havnefest.

Min nye kæreste har guitar og eget band!

Han elsker musik og giver den ofte gas om lejerbålet. Han har sit helt eget band og tilfældigvis stod han lige og manglede en lækker korpige – så guess what 🙋

I går spurgte han mig om han ikke skulle skrive et nummer til mig, til Dansk Melodi Grand Prix for 2019, når nu jeg har sådan en lækker stemme. Så kunne jeg også få min store drøm opfyldt. Har i lige hørt så lækkert et scoretrick nogensinde? Jeg spø´r bare!

Sååååå lige nu sidder han altså og nynner  lidt ovre i hjørnet, imens han stjæler et blik i ny og næ, af mit smukke ydre, samtidigt med at han skriver på livet løs.

Han er sgu dejlig og jeg er en heldig kartoffel – i mine drømme 💕

Glædelig Valentinsdag til jer ❤

Jeg håber i får en dejlig dag….

Og hvis nogen af jer ved hvem min nye kæreste er – så giv ham lige mit tlf.nummer 😁😁😁

12 comments / Add your comment below

    1. Tak ❤️❤️❤️😚
      Hvis jeg dog bare ooooorkede det, i al det her skilmisse halløj! 😅😅😅✌️❤️

  1. Betina! Sidder her og storsmiler. Du skriver så mega godt og ærligt og sjovt! More of that og NYD the new LOVE og at han forguder dig <3

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017