At vælge en seng – til mig og Blachman

Sovesofa eller seng?

Det er et rigtig godt spørgsmål 😏

Jeg har nemlig fået lejlig fra den 15. marts 2018 – en dejlig stor 3 værelses lejlighed til mig og mine 2 skønne børn. Det bliver en kæmpe forandring at flytte herfra hvor børnene er vokset op indtil nu, men heldigvis er det ikke længere væk, end 7 minutter på cykel.

Så begge børn kan fortsætte i deres skole og børnehave og det gør mig både lettet og oprigtig glad indeni, at de ikke også skal igennem et kæmpe netværks-skift, samtidig med at de fremover skal bo 2 steder og naturligvis, at de kommer til at være så tæt på deres far som muligt.

3 værelser er jo ganske fint og det samme som vi har nu – hos min eksmand børnenes far. Men lige nu er det kun Emma, som har sit eget værelse og jeg ville egentlig også gerne, at Mathias kunne få et sted som bare var hans! Så derfor har jeg prioriteret begge værelserne til dem og så må jeg selv bo i stuen.

 

Men hvad skal jeg vælge?

Jeg orker egentlig ikke helt, at have en “rigtig” seng stående i stuen, da det vil tage enormt meget plads. Men på den anden side er jeg bare heller ikke rigtig til sovesofaer.

Dilemma?
YES – BIG TIME 😅

Jeg har søgt inspiration lidt forskellige steder på 🕸 (👈 nettet) men jeg syntes det er mega svært, at tage en beslutning.

 

Nåh’ja, men det jo også fordi jeg spekulerer på hvad Blachman syntes om mig, hvis jeg skal invitere ham hjem på en kartoffelkage og et glas Asti – og der så kommer lidt “magi” i luften – og så skal jeg FØRST bikse og bakse for at lave stuen om til et soveværelse! Det tror jeg sgu han er blevet for gammel til!

 

Det kunne godt minimere mine chancer en anelse. Men det kan selvfølgelig også være, at han er fuldstændig ligeglad….

Ihvertfald så har jeg tjekket lidt forskellige modeller ud:

Den første her er fra IKEA og hedder Utåker og er en stabelbar seng, som i et snuptag kan laves om til en dobbeltseng – det er smart nok, men mon det er noget for ham den flotte skallede fyr i lækkert jakkesæt 😍

 

Den næste jeg har luret på er også en IKEA sag – nemlig TARVA. Den fungere også som en dobbeltseng og man skubber bare underdelen ind, når den skal fungere som sofa.

Men en sofa er det jo lige godt alligeveller ikke!

Men det kunne i princippet godt fungere – hvis bare Blachman også kan stille sig tilfreds, med at ligge i ske i sådan en 😘😘😘

 

Har i nogle personlige erfaringer?

Omkring hvad Blachman helst vil ligge i?

Eller bare om sovesofaer og lign. generelt, så hører jeg meget gerne herom…

Jeg kunne godt bruge nogle gode råd, og mine behov er egentlig aller aller aller mest:

 • Der skal være plads til 3 (og inden i tænker, at jeg er en værre en) – så er det mig og ungerne jeg hentyder til. Jeg VED JO at de kommer trissende ind, før eller senere!
 • Og så skal den stå i stuen og ikke ligne for meget en seng og samtidig fungerer som en sofa!
 • Den skal være nem at slå ud og nem at slå ind igen.
 • Pæn. Den må gerne være pæn.

Hit me…

Dejlig dag derude – De bedste hilsner

//Betina

6 comments / Add your comment below

 1. Jeg er den perfekte at spørge lige nu!

  Tim har lige købt ny sovesofa, da han også sover i stuen i sit rækkehus.
  Han havde taget en billig en med fra Jysk, som vi havde stående i huset – og den var FRYGTELIG at både sove og knalde i(Yes I Said it).

  Så han har lige fået en ny. Den er købt i Ide møbler til ca 6000kr
  Jep det er dyrt, men den er også virkelig lækker og smadder god at sove (og knalde) i. Det synes Blachman sikkert også😛

  Den er i helt enkel sofa stil, i noget nice lys grå uld agtig halløj. Og så er den uden chaiselong, og ligner en rigtig sofa. Og det tager kun et øjeblik at slå den ud, og der kan sove tre i den.

  Glæder mig til at besøge dig i den nye lejlighed❣️

  1. Du er en skat Maria – tak for tip.

   Mon jeg kunne lokke dig til et lille link på sms eller nå’et 😘😘😘

   Jeg tror jeg er forelsket 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Du skal være hjertelig velkommen, og jeg skal da holde en lille indflytterfest, tænker jeg.

   Møs

 2. Mon du kan bruge noget af det fra Jeanettes sofabygggeri, godt nok ikke en sofa men inspirationen?

  Forstår godt du vil gå efter en der er så sofa agtig som muligt! Så det ikke er for megen baksen rundt for at komme i seng…

  1. Det må jeg lige kigge på, tak for tippet. Det er altid godt med inspiration 😉👍 Tak ❤️

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017