Skilsmisse-kuren

Skilsmisse-kuren

Nb. dette indlæg er sponsoreret!

I går kom mailen jeg med gru, har ventet på.
Mailen der sort på hvidt fortæller, at jeg ikke længere er nogens kone og at jeg ikke længere har en mand!

Min vielsesring ligger i en skål i skabet, på toilettet. Den skal jeg aldrig mere have på. Jeg har ondt i maven og jeg er ked af det…og lige nu græder jeg!

Men ved i hvad – det gør ikke noget, for jeg har selv været med til at tage beslutningen. Jeg skal bare lige komme mig lidt og tænker det jo nok ikke sker, sådan lige overnight! 🌙🌝🌜

Men der er altså en kur!
Skilsmisse-kuren hedder den. Den er simpel og går ganske enkelt ud på at shoppe.

Shop som ind i helvede!

Giv den gas i shoppingcentret og gå agurk på nettet!

Og den kur bliver nok den nemmeste for mig, at følge til punkt og prikke!

 

BellaBellacci

Jeg har fået lov at handle hos Bellabellacci.dk som forhandler naturlig og parabenefri skønhedspleje.

Faktisk kendte jeg overhovedet ikke webshoppen på forhånd og jeg er heller ikke så overdrevet vandt til, at handle i net butikker.

Men min oplevelse var ganske udmærket, på den måde at det var nemt at finde rundt på sitet. Der var masser af varer – men ikke FOR mange, og det kan jeg godt lide.

Kategorierne var organiseret og billederne lækre at se på.

Jeg købte lidt forskellige produkter:

Det blev lige under 500 kr. og så er fragten gratis (ved køb over 399 kr.) det syntes jeg faktisk er okay, for sådan nogle lækre sager.

De skønne produkter kom ganske få dage efter, at jeg havde bestilt dem og det syntes jeg er mega fedt, at man ikke skal vente 100 år og en madpakke.

 

Med plads til overskud

Alle produkterne var pakket fint ind, og det duftede allerede lækkert, da jeg åbnede kassen.

Det er simpelthen så mega overskudsagtigt, på den fede måde – når et firma giver sig tid til en personlig hilsen. Det får mig til, at føle mig ganske særlig og behandlet med venlighed og en form for respekt.

Jeg har lyst til at handle her igen -og glitter neglelakken får jo hurtigt ben at gå på, for nok er jeg midt i en skilsmisse (eller jeg er jo faktisk nyskilt nu) men man må aldrig gå ned på glimmer – ALDRIG!

 

Få 15 % på dit køb – nu og her!

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på BellaBellacci så får du hele 15% på dit køb (på ikke nedsatte varer) og det er da værd at tage med, hvis du er blevet nysgerrig 💋

Mit næste køb skal være denne her:

Hvad kunne du mon tænke dig? 😁

//Betina

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017