Tiger på spring, kvinde i skjul

Jeg er en farlig tiger…

Jeg er lidt farlig. Nogengange. Det er jeg!

På et ganske lille split sekund, kan jeg forvandle mig fra at være en smuk svaneen nuttet bambi  en ret almindelig mor, til at blive en meget farlig tiger, der kan overfalde hvem som helst og bide hovedet af dem! Især min mand og mine børn.

Og der er da heller ikke nogen som seriøst kan sætte mit tigertis i kog, som min mormor og morfar!
Bevares – jeg elsker dem begge to virkelig højt, men altså iiiiiih!

Når vi er sammen bliver jeg bare sådan en teenage-agtig hystade og det vækker virkelig min indre tiger.

Sidste gang jeg var derhjemme, sagde min mormor gudhjæpemig: Nåååå men du er da også lige blevet 50…er du ik?

HALVTREDS?
SERIØST?

 

Jeg er altså kun lige fyldt fyrre!

 

Så kommer overgangsalderen jo snart, siger hun (min mormor). Som om hun ikke har hørt en brik af det jeg lige har sagt.
At jeg kun er fyrre!

Panikalderen vrøvler min morfar i baggrunden – PANIKALDEREN!

 

Panikalderen WTF 😳

Ja du ved – fortsætter han (min morfar) der hvor kvinder lige pludselig opdager de er blevet gamle. Så vil de skilles og sådan!

 

Så kan du altså godt risikerer blive lidt tør “forneden”, tilføjer momse! OMG #jegvilhjemNU

 

Ja det er en knapt så opløftende affærer, at besøge mine gamle bedsteforældre – og jeg må indrømme det var noget mere “Halleluja” dengang det allermest handlede om, at gafle sig en hjemmelavet hindbærbrus fra Sodasteam’ en og en puddersukker mad (brun farin) på et stykke franskbrød. Det var tider.

Jeg er altså KUN 40 tilføjer jeg #igen og forstiller mig mit ansigt forme sig som en stor grådig tiger, der lige tager en ordenlig haps af dem begge to!

Men de er jo bare gamle og kan ikke huske fra hoved til hale. Og den dag de ikke er her mere, vil jeg nok mindes dage som denne, med latterkrampe, for hold nu kæft – bare det at skrive der her, er sgu’da bare så komisk altså. Forfanden da! 😂

 

Tigerspring

Men det er ikke kun min familie eller mormor/morfar situationer der “vækker en tiger i mig”.

Forleden dag var der en ældre dame, der sprang over mig i køen i Netto!
Hun sprang bare over, imens hun sagde: Jeg skal bare lige have denne her! BARE LIGE sagde jeg højt (og det kom egentlig lidt bag på mig) EJ ALTSÅ, om bag køen med dig, lille dame – ligesom som alle andre!  Jeg har 4 børn der venter på aftensmad, så JEG har altså også travlt!

 

Og jeg havde hverken travlt og jeg har heller ikke 4 børn…
Men hun kunne da i det mindste spørge om hun måtte få en forlomme!

 

Det er lidt som om, at der er sådan en pms-agtig glasklokke rundt omkring mig for tiden.
For en sikkerheds skyld, har jeg tjekket “tidlig overgangsalder”, men det er jeg ret sikker på det ikke er.

Men det er det samme med gråd – jeg er simpelthen sådan en tudemarie!
I dag tog jeg mig selv i at hyle over en artikel med Rasmus Seebach, hvori han fortæller om dengang han mødte sin kæreste! Hoooold nu op!

 

Jeg tror simpelthen, at jeg er ved at tage et tigerspring!

 

Jammen det tror jeg!

Jeg har googlet (eller hedder det surfet) lidt rundt på nettet og jeg fandt en artikel med 6 tegn på, at man er ved at tage et tigerspring. Okay, den er påtænkt babyer, men alligevel  –  den kan godt bruges, hvis nu man udskifter baby med kone!

 

De 6 tegn:

 1. Din baby kone græder mere end normalt – tjek ✔
 2. Din baby kone spiser mindre – arrrrrh det nok mest modsat!
 3. Din babys kones søvnmønster forandre sig – tjek ✔
 4. Din baby kone udforsker verden mindre end normalt – tjek ✔
 5. Din baby kone bliver hurtigere sur – TJEK ✔
 6. Din baby kone søger mere kontakt med dig – tjek ✔

Sådan hjælper du dit barn din kone igennem:

 1. Giv dit barn din kone masser af opmærksomhed.
 2. Forlæng puttetiden og gør dit bedste for at gøre den tryg og hyggelig.
 3. Kram og løft dit barn din kone op mere end normalt.
 4. Husk på at springene er midlertidige, og at du snart får din dejlige guldklump kone tilbage igen.
 5. Husk også på at det er helt igennem fantastisk, at dit barn din kone udvikler sig sådan, og at det er det hele værd.

Helt sikkert – det ER et tigerspring jeg har gang i!

Den oprindelige artikel finder du her

 

Hvad med dig?

Er du også ved at tage et tigerspring?
Tell me about it ♡

Håber i nyder solen i dag ☼
K.h. Betina

6 comments / Add your comment below

 1. Ja jeg tager helt klart et tigerspring , tigerklørene er konstant ude og jeg hyler i arrigskab af den den træder ved siden af eller tisser på mit territorium 😀😱 men ifølge artiklen var det ca kun 1 uge mit tigerspring har varet i 3 mdr 😜😜😜 men okay jo ældre jo længere vare det nok 🤣

  1. ÅÅÅÅh Altså Masja…

   Men du jo også forholdsvis nybagt mor med tvillinger. og så må man rigtig godt være ude med tiger kløerne ;O)

   Mit tigerspring, ha da også varet længe #pyyyyh

   Møs møs
   Betina

 2. Åhhhh pling!! Det er da dét. Nu giver det mening – jeg tager et laaangt tigerspring. Er ikke i krise eller på vej mod depression eller skilsmisse eller blevet 40 endnu og på vej mod overgangsalderen…
  Tigerspring! Det giver så meget mening når DU skriver det 😉
  Sender fluks linket til manden min, så han kan se sort på hvidt, hvordan han kan få sin kone igen og slippe for hende der i øjeblikket udgiver sig for at være hans kone, men som river og bider af alle omkring sig 😉 Opmærksomhed og mere puttetid – ja tak.

  1. Jeg tror helt bestemt på, at vi voksne også kommer igennem forandringer, der føls som tigerspring.
   Det giver så meget mening 😁

   Tak for din kommentar.

   Kram
   Betina

   1. Er sikker på at tigerspring er den mest naturlige forklaring på udsving i vores alder😅Elsker at læse dine tanker❤️Keep it up👍👍👍

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017