Mine 3 tips til at lette din hverdag

Tip nr. 1

Tænk at en farve kan ødelægge den gode stemning i familien!
EN FARVE 😕

Når vi sidder ved middagsbordet eller morgenbordet -for den sags skyld, har jeg af praktiske årsager købt kopper i forskellige farver, således at ALLE i familien kan kende forskel på, hvilken kop der er deres.

Det er noget af det dummeste, jeg nogensinde har præsteret!

Aldrig i mit liv som mor, har jeg oplevet mage til konflikter imellem mine børn, som hvis den ene unge har taget den farve kop, den anden ville have haft!

Slap nu af – det er KOP!

Løsning på problemet:
UD med ALLE de forskellig farvede kopper – der ellers er det eneste, som får opvasken til at se bare lidt lækker ud!

Jammen så kan vi ikke kende forskel, tænker du nok?

Nej det er rigtigt, ikke på farven ihvertfald – men mine 8 år som mor, har givet mig nogle praktiske vaner, så som liiiiige at kigge i min kop INDEN jeg drikker. ER der en agurk skive, en bussemand eller andet udifinerbart der sejler rundt dernede, så er koppen ikke MIN!

Skulle min mand og jeg komme til at drikke af hinandens kopper, er det nok ikke det værste vi har gjort i vores 10 årige liv sammen – hvis i forstår 🙈

Ps.
Tippet her, kan sagtens genbruges ved tallerken problemer!

 

Tip nr. 2

Du kender det sikkert – strømpe helvedet!

Hvor lang tid tager det ikke, at få lagt en hel families strømper sammen?
At få dem parret i de rigtige størrelser og farver?

Nogen gange så tænker jeg, at HELVEDE slet ikke er fuld af flammer!

Min største frygt – hvis ikke jeg lander hos Vor Herre som jeg regner med, den dag det hele ender, er at lande i et helvede af strømper der skal lægges sammen!

et kæmpestort uendeligt vaskerum med strømper i forskellige størrelser, forskellige farver, forskellig mønstre der skal parres to og to. Rulles sammen og lægges på plads!

Jeg ved DU har det på samme måde!

Løsning på problemet:
Hvert familie medlem, får hver sin farve strømper!

Far får SORT, Mor får BEIGE, datter får LYSERØD og søn får BLÅ. Og når ungerne springer en størrelse, så køber du SAMME farve!

Ikke nok med at du løser problemet med “de forsvundne sokker” for alle sokker passer sammen, men tænk på hvor mange timer du sparer på at parre og rulle – det hele skal bare lige ned i skuffen, for alle er ens 🙌 #yay

Ps.
Dette tip er særdeles velegnet til underhylere også!

 

Tip nr. 3

Skriv nu navn i det tøj!

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har været ude for, at mine unger har mistet deres jakke, regntøjet, en sko, en hue eller deres vanter.

Nogengange er min datter endda kommet hjem i for små sko!

fordi en anden mor eller far ikke havde opdaget, at deres barns fødder var skrumpet i løbet af dagen, og derfor valgte, at tage sandalerne der var 2 numre for store, på deres barn fødder!

MIN datters sandaler!

Nå men heldigvis bliver sådanne problemer jo ofte løst, men nogengange ender det altså også med, at man må ud og have nye sko, eller jakke m.m.

Løsning på problemet:
Jeg ved godt at der findes navne mærkater til at klistrer i tøjet, og det hjælper også på de små og forholdsvis “billige” ting. Men en lille navne mærkat i en stor jakke, kan nemt “overses” og derfor har jeg erfaret, at når jeg skriver med en stor tyk sprittusch NAVN og TELEFON NR. (gerne så det fylder hele den inderste del af ryggen) så forsvinder det bare ikke!

Jeg skriver også nede i skoen og UDENPÅ!
Og pludselig er ikke så attraktivt mere, for skoen at forsvinde “helt af sig selv” 😁

Nej det er rigtigt – det du tænker nu!
Så kan jeg jo ikke sælge det videre!

Nej det kan være svært -medmindre der findes et barn med samme navn, størrelse og telefonnummer, men det er nok ret så usandsynligt!

Men jeg har bare regnet ud, at det er billigere i længden at give tøjet til genbrug, end det er at skulle købe nyt, fordi det forsvinder.

Ps.
Dette tip kan også bruges på selve børnene!
Hvem kender ikke problemet med, at ha fået et helt forkert barn med hjem fra vuggeren – og så op til en weekend 😂 #pyyyha

 

Har du også nogle tip som du vil dele?

Så skriv dem i kommentarfeltet til indlægget 😊
Gode tip’s skal man ikke kimse af – så ud med sproget.

Rigtig god lørdag
Betina 

 

5 comments / Add your comment below

Skriv et svar

Betina Klitfelt 2017